Peserta e-dagang baru ini menyalahkan jejak pemasaran-mengalihkan perhatian kepada peniaga rakan kongsi

Malaysia – SUBPLACE, pemain e-dagang baru dari Malaysia baru-baru ini telah dilancarkan untuk mengganggu pasaran langganan - walaupun pemain bebas mungkin telah menjalankan model sewaan dan langganan untuk beberapa waktu, SUBPLACE telah muncul untuk menyediakan e-dagang khusus untuk menempatkan semua jenama ini di satu tempat.

Walaupun SUBPLACE berada di atasnya, e-dagang tidak berhenti dalam trek inovasinya. Dengan platform baru yang berani, datang strategi pemasaran yang segar - beralih perhatian kepada jenama dan peniaga rakan kongsi.

Dilancarkan lembut pada awal Disember, semua produk dan perkhidmatan di SUBPLACE ditawarkan secara langganan, dengan sebahagian daripada produk tidak boleh dimakan disediakan untuk pajakan atau sewa-untuk-sendiri, di mana pengguna hanya perlu melanggan sekali untuk menerima produk dan perkhidmatan mereka secara teratur.

Walaupun banyak platform e-dagang betul-betul digantung untuk menarik pembeli, SUBPLACE juga menunjukkan beberapa cinta pada bahagian yang sama berharga persamaan - peniaga rakan kongsi.

Dalam kempen yang berterusan 'Cerita Pengasas', SUBPLACE telah menghimlih pengasas dan eksekutif pengurusan tertinggi pedagang rakan kongsi untuk membincangkan setiap visi dan cerita jenama mereka.

Pada peringkat awalnya, e-dagang kini menampilkan sebahagian besar barangannya dari jenama tempatan Malaysia sewa komputer Smart Rental, minuman probiotik Yakult, dan kedai rantaian runcit kesihatan dan kesejahteraan Ogawa, serta pengeluar tempat penginapan dan syarikat perabot Goodnite, dan perkhidmatan dari klinik kesihatan intim dan klinik estetik Rui.

Dalam video berdurasi 3 hingga 4 minit, pengurusan tertinggi dari jenama tersebut diberi tempat duduk untuk bercakap mengenai kisah dan janji jenama itu, dan apa yang dimaksudkan untuk mereka bekerjasama dengan platform model langganan seperti SUBPLACE.

Baca artikel penuh -
https://marketech-apac.com/this-new-e-commerce-entrant-is-shifting-the-spotlight-to-partner-merchants/