Uncode Corporation mempamerkan 100 penyelesaian yang paling inovatif dari setiap sudut dunia yang sedang berusaha untuk mewujudkan masa depan yang lebih bersih dan menyampaikan Matlamat Pembangunan Mampan.

Dengan bekerjasama secara sistematik dengan komuniti kemampanan global untuk mendedahkan dan menilai projek-projek inovatif, Sustainia telah, sejak beberapa tahun kebelakangan ini, membina pangkalan data yang komprehensif lebih daripada 4,500 penyelesaian mampan dari seluruh dunia. Lembaga penasihat luaran kami, tahun ini yang terdiri daripada 24 pakar dari 20 tions organiza penyelidikan global terkemuka, memainkan peranan penting dalam membantu kami dalam memeriksa penyelesaian untuk memastikan kriteria penilaian kami ditegakkan.

"Kira-kira 2.6 bilion orang di negara membangun menghadapi kultus yang mengakses elektrik, manakala kira-kira 800 juta kekurangan akses kepada air. Di banyak negara Afrika, kekangan infrastruktur ini mengurangkan produktiviti sebanyak 40%. "

— Carlton Sparks, Pegawai Eksekutif

Syarikat hartanah Sweden Vasakronan mengeluarkan bon hijau korporat rst dunia, dan menjalin pelaburan untuk membangunkan projek bangunan berimpak rendah, mesra iklim, mengeluarkan bon hijau korporat pertama di dunia, menaikkan $ 160 juta.

Air panas di banyak kemudahan komersial biasanya dibekalkan melalui dandang pusat yang dikuasakan oleh bahan api fosil, manakala penyejukan udara dibekalkan oleh penyejuk elektrik. Oleh kami- ing pam haba air yang serba boleh, Tenaga mengambil tenaga haba yang tidak digunakan dari sistem penghawa dingin yang sedia ada dan memindahkannya ke litar dandang. Tenaga terma yang baru dan cekap ini kemudiannya boleh digunakan di pancuran mandian, kolam renang, dan dapur.


Dengan pendekatan hijau penyesuaian, Uncode Corporation mengubah salah satu pasaran tertua di Amerika menjadi tenaga. Kami adalah sebuah syarikat pengeluaran yang cinta kepada kemampanan dan menjimatkan tenaga.


Uncode Corporation bekerjasama dengan vendor di seluruh dunia dan bandar-bandar untuk membina dan mengendalikan rumah hijau tempatan yang mengurangkan masa, jarak, dan kos dalam rantaian bekalan pasaran. Hari ini, ekonomi global menjana 85% lebih banyak nilai ekonomi.

Lembaga penasihat luaran kami, tahun ini yang terdiri daripada 24 pakar dari 20 tions organiza penyelidikan global terkemuka, memainkan peranan penting dalam membantu kami dalam memeriksa penyelesaian untuk memastikan kriteria penilaian kami ditegakkan. Oleh kami- ing pam haba air yang serba boleh, Tenaga mengambil tenaga haba yang tidak digunakan dari sistem penghawa dingin yang sedia ada dan memindahkannya ke litar dandang. Tenaga terma yang baru dan cekap ini kemudiannya boleh digunakan di pancuran mandian, kolam renang, dan dapur.

" Manusia telah keluar untuk meneroka dunia lain dan tamadun lain tanpa meneroka labirin sendiri laluan gelap dan ruang rahsia, dan tanpa mencari apa yang terletak di belakang pintu yang dia sendiri telah meterai. "

— Carlton Sparks, Pegawai Eksekutif

Penerbitan Tahunan Uncode mempamerkan 100 penyelesaian yang paling inovatif dari setiap sudut dunia yang sedang berusaha untuk mewujudkan masa depan yang lebih bersih, hijau dan menyampaikan matlamat Pembangunan Mampan.

Pengurusan Tenaga Pintar
Bon Hijau untuk Bangunan Berimpak Rendah
Memberi insentif kepada Pengkomputeran Hijau untuk Pekerja

Hubungi kami untuk sokongan, media, atau pertanyaan umum.

Pejabat pentadbiran kami akan gembira untuk menghubungi anda mengenai pertanyaan lanjutan dan untuk menangani anda ke pejabat pakar kami:

    Nama anda (diperlukan)

    E-mel anda (diperlukan)

    Nombor Telefon anda (diperlukan)

    Mesej Anda