Buynow ditubuhkan pada tahun 1999 untuk membeli dan menjual komputer riba yang telah dibaikpulih dan PC. Buynow telah memperluaskan pembahagiannya kepada perkhidmatan dan penyewaan dan kini merupakan salah satu pembekal sewa utama.

Buynow adalah PERTAMA diperakui refurbisher dengan Microsoft dan semua unit kami untuk disewa datang dengan Lesen Microsoft yang asli. Buynow juga mengkhusus dalam Pulangan Pengurusan Aset dan Prosedur Pengelapan Data. Buynow juga didaftarkan di bawah Kementerian Kewangan.

Kami menegakkan GREEN. Kami suka persekitaran kita. Kami menggesa anda untuk menjadi sebahagian daripada gerakan besar ini, melakukan ini untuk rakyat Malaysia, dan generasi masa depan kita.

Sebagai salah satu syarikat kitar semula IT teratas di Malaysia, kami ingin menyampaikan misi khas ini kepada generasi akan datang.

PPS kami kepada Pelanggan:

  1. Pencipta asal Beli N Swap jaminan ....semua risiko kepada kami apabila anda membeli dengan kami. Kami tidak mengamalkan dasar pertukaran sebab ... selagi anda mahu berubah, kami bertukar dengan kos ZERO.
  2. Lebih daripada 500 PC / Laptop pada satu-satu masa untuk runcit atau pertukaran.
  3. Semua peralatan kami adalah hubungan 1 peralatan korporat asal menyegarkan. (HP / Dell / Lenovo dan lain-lain)

Mengapa BuyNow, kami gembira untuk berkongsi dengan anda falsafah kejayaan syarikat kami -

  • Kami percaya dalam penjajaran kerja, kami menyesuaikan skop kerja yang mengoptimumkan keupayaan anda ... ini membawa kepada purata 7 tahun kakitangan yang menginap di kawasan khusus mereka. (kebanyakan kakitangan kanan tinggal melebihi 7 tahun)
  • Kami sangat fleksibel kami membuka 3 hari pilihan minggu kerja 🙂
  • Kami mengamalkan ketelusan dan penyertaan kumpulan. Kami percaya masa depan adalah milik pasukan yang boleh bekerja dan mengoptimumkan daripada semua ahli....kami berkembang bersama-sama
  • Lembaga percaya dalam pembelajaran di tempat kerja, dan kesilapan adalah penting untuk pertumbuhan