AMANAH

SMART RENTAL dimiliki sepenuhnya oleh Linear Channel Sdn Bhd (LC) yang bermula pada tahun 1999. LC adalah Refurbisher pertama Laptop dan PC telah menjual lebih daripada 100,000 unit. 

PERKHIDMATAN

SMART RENTAL dilengkapi dengan Sokongan Dalam Talian Tanpa Had / Kembali ke Pusat Perkhidmatan untuk Perkhidmatan Percuma, Pembaikan atau Sebarang Pertukaran. (1-4 unit/set) dan Free Onsite untuk Pakej PKS. (5 unit/set & ke atas)

KELULUSAN 100%

Tiada Cagaran Atau Pemeriksaan Latar Belakang diperlukan untuk Pembelian PKS/Permulaan. Walau bagaimanapun, anda perlu memuat naik salinan BORANG 24, 49, 9 dan Kad Pengenalan Pengarah/Pengarah. Ia semudah itu!

KOS PERKHIDMATAN SIFAR & BAHAGIAN

Kami menyediakan penggantian, perkhidmatan dan penghantaran alat ganti percuma untuk Pakej PKS (5 unit/set di atas) tanpa kos tersembunyi TAMBAHAN.

KESELAMATAN DATA

Kami serius tentang Keselamatan Data pelanggan kami. Kami percaya dalam melindungi maklumat daripada rasuah, kompromi atau kerugian. Oleh itu, kami menyediakan di bawah tempoh sewaan ini 4x Pengukuran Penyelenggaraan Pencegahan Onsite.